pay what you want

Het exclusieve (in de zin van uitsluiten) karakter van mijn product zat me niet lekker. Ik ben deze business onder andere gestart om jou te helpen met je persoonlijke presentatie zodat jij een (grotere) impact kunt maken. En ik vind dat dat ook moet kunnen als je (nog) geen tonnen verdient. Daarom ben ik gestart met een “pay what you want” experiment zodat kleding op maat voor iedereen bereikbaar wordt.

Zoals de naam al aangeeft, bepaal jij wat meer zelfvertrouwen, een verpletterende eerste indruk, meer succes en een statement tegen fast fashion jou waard zijn.

Je kunt zelfs betalen met een dienst waar ik behoefte aan heb. Je bent er dus niet met een keer grasmaaien (ik heb namelijk geen gras), maar bijvoorbeeld wel met een nieuw ontwerp voor die tuin (en de aanleg wink).

Maar ik ben natuurlijk gekkie Henkie niet en ik ga niet zomaar gratis kleding maken, er zijn wel een aantal voorwaarden.

voorwaarden

icoon petrol

materialen

De materialen vallen niet onder het PWYW principe en moeten sowieso afgerekend worden. Ik blijf kwaliteit leveren en bespaar niet op de materialen. Als je me vraagt goedkope flutstof te gebruiken, dan moet ik je helaas nee verkopen.

icoon petrol

motivatie

Mijn doel is niet alleen om mooie kleding te maken, maar ook om jou te ondersteunen jouw missie uit te dragen. Ik hoor graag van je hoe een speciaal voor jouw ontworpen kledingstuk je gaat helpen de wereld een beetje beter te maken.

icoon petrol

werk

Het productieproces is niet te vergelijken met confectie. Ik heb graag dat je onderstaand filmpje en de pagina werkwijze bekijkt. Zodat je een idee hebt hoeveel liefde en werk er in een kledingstuk op maat zit en je dit goed op waarde kunt schatten.

icoon petrol

laatste woord

Tot slot ben ik degene die het laatste woord heeft. Ik beslis of ik voor je aan de slag ga of niet. Ik kan ook op een later tijdstip in het proces nog beslissen ermee te stoppen als je met de verkeerde intenties bij mij komt of als jij de afspraken niet nakomt.

voorwaarden

icoon petrol

materialen

De materialen vallen niet onder het PWYW principe en moeten sowieso afgerekend worden. Ik blijf kwaliteit leveren en bespaar niet op de materialen. Als je me vraagt goedkope flutstof te gebruiken, dan moet ik je helaas nee verkopen.

icoon petrol

motivatie

Mijn doel is niet alleen om mooie kleding te maken, maar ook om jou te ondersteunen jouw missie uit te dragen. Ik hoor graag van je hoe een speciaal voor jouw ontworpen kledingstuk je gaat helpen de wereld een beetje beter te maken.

icoon petrol

werk

Het productieproces is niet te vergelijken met confectie. Ik heb graag dat je onderstaand filmpje en de pagina werkwijze bekijkt. Zodat je een idee hebt hoeveel liefde en werk er in een kledingstuk op maat zit en je dit goed op waarde kunt schatten.

icoon petrol

laatste woord

Tot slot ben ik degene die het laatste woord heeft. Ik beslis of ik voor je aan de slag ga of niet. Ik kan ook op een later tijdstip in het proces nog beslissen ermee te stoppen als je met de verkeerde intenties bij mij komt of als jij de afspraken niet nakomt.