Maatkleding

Je kunt niet alleen voor een complete garderobe bij mij terecht, maar ook voor een enkel item of een bedrijfsoutfit.  Is je favoriete broek aan vervanging toe is, maar is die niet meer verkrijgbaar? Of heb je al helemaal je outfit of garderobe bedacht maar is dit niet in de winkels te vinden? Ook met deze wensen kun je bij mij terecht.

Neem vrijblijvend contact op om je wensen kenbaar te maken, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

KLEDING OP MAAT

Zoek je een alternatief voor het standaard pak? Wil je nu weleens een passende broek?
 
Laat mij een kledingstuk voor je maken met een perfecte pasvorm en geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, kleur -en stijltype in plaats van wat de industrie voorschrijft. Een kleur- en stijlanalyse is dan ook standaard onderdeel van het proces.
 
Ik ga in alles uit van kwaliteit. Uiteraard betreffen dit de toepaste stoffen en materialen, maar ook de zorgvuldigheid en aandacht waarmee een ontwerp tot stand komt. Bijzondere ontwerpen, waaraan vakmanschap ten grondslag ligt. Alle couture stukken hebben een perfecte voering en afwerking, langdurig goede pasvorm en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en zoveel mogelijk duurzame materialen en stoffen.
 
Jouw met liefde en aandacht gemaakte kledingstuk zal hoofden doen draaien als je langs loopt.

COMPLETE GARDEROBE

Niks om aan te trekken? Geen tijd of zin om voor kleding te winkelen?
 
Laat mij jouw zorgen uit handen nemen en jouw complete garderobe ontwerpen. Je krijgt een gecoördineerde garderobe met meer combinatiemogelijkheden die je voor mogelijk hield. Geen stress ‘s ochtends meer; wat je ook kiest, je zult er op je best uitzien en zelfverzekerd de deur uit gaan.
 
Een basisgarderobe bestaat uit een aantal verschillende stukken. De precieze samenstelling is afhankelijk van jouw voorkeur voor een broek, rok of jurk. Deze garderobe wordt ontworpen in overeenstemming met je persoonlijke voorkeuren, kleur -en figuurtype. Eventueel kan de garderobe aangevuld worden met confectie items voor nog meer combinatie mogelijkheden. Ik garandeer dat je er elke dag van de maand anders uit kunt zien. Vanzelfsprekend worden alle combinatiemogelijkheden uitvoering besproken bij oplevering.