Danielle

Na 20 jaar in de hightech industrie werkzaam geweest te zijn, heeft mijn echte passie het gewonnen: het ontwerpen en maken van kwaliteitskleding. Ik zat als achtjarige al achter de naaimachine, het begon met poppenkleertjes, toen kleren voor mezelf en later ook voor anderen. (Wil je weten hoe ik tot deze switch ben gekomen? Hier lees je het uitgebreide verhaal.)

 

Ik ben Danielle Steman en in plaats van elektronenmicroscopen of chipmachines ontwerp en maak ik nu zakelijke dameskleding op maat.

 

Ik ben een creatieve optimist, maar ook een ongeduldige perfectionist. Ik gruwel van regeltjes en voorschriften en ik wijk dan ook graag af van de gebaande paden. Daarnaast hou ik erg van kleur en dat probeer ik ook aan mijn klanten over te dragen. Weg met dat zwart en grijs! Ook met kleur kun je er op en top zakelijk uitzien.

 

danielle

Als garderobe architect is het mijn missie om jouw beste versie te ondersteunen met een gefundeerde, op maat gemaakte outfit. Zodat jij je stijlvol en zelfverzekerd voelt en je een statement maakt dat staat als een huis. Zo ondersteun ik jou in het uitdragen van jouw missie zodat we samen de wereld een beetje beter kunnen maken.

 

Mijn kernwaardes zijn kwaliteit, integriteit, passie en commitment.

 

Dit betekent voor jou dat ik tot het uiterste ga om met liefde en aandacht de allermooiste outfit of garderobe voor je te maken van de allerhoogste kwaliteit. Het betekent ook dat mijn adviezen niet gesugarcoat zijn (kleine waarschuwing), maar wel oordeelloos.

 

Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van fairtrade en biologische materialen, voor zowel de door mij gemaakte kleding als mijn eigen garderobe. Persoonlijk vind ik het onacceptabel dat iemand anders voor mijn goedkope kleding betaald. Ik werk uitsluitend in opdracht en maak niks waar geen vraag naar is.

 

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om op haar best eruit te zien. Ik geloof dat het plaatje aan de buitenkant de binnenkant kan versterken. Mijn boodschap aan jou is: “Neem jezelf serieus en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Investeer in jezelf en je kleding. Durf jezelf te laten zien, je bent het waard!”

 

Ben jij toe aan een outfit, of misschien wel complete garderobe, waarin jij je stijlvol en zelfverzekerd voelt en klaar voor een krachtige en zichtbare persoonlijke presentatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op of kom langs bij één van mijn Cocktails & Couture avonden.