Danielle

Dit ben ik

 

Na 20 jaar in de hightech industrie werkzaam geweest te zijn, heeft mijn echte passie het gewonnen: het ontwerpen en maken van kwaliteitskleding. Ik zat als achtjarige al achter de naaimachine; het begon met poppenkleertjes, toen kleren voor mezelf en later ook voor anderen. (Wil je weten hoe ik tot deze switch ben gekomen? Hier lees je het uitgebreide verhaal.)

 

Ik ben een creatieve optimist, maar ook een ongeduldige perfectionist. Ik gruwel van regeltjes en voorschriften en ik wijk dan ook graag af van de gebaande paden. Daarnaast hou ik erg van kleur en dat probeer ik ook aan mijn klanten over te dragen. Weg met dat zwart en grijs! Ook met kleur kun je er op en top zakelijk uitzien.

Hier geloof ik in

 

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om op haar best eruit te zien. Ik geloof dat het plaatje aan de buitenkant de binnenkant kan versterken. Mijn boodschap aan jou is: “Neem jezelf serieus en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Investeer in jezelf en je kleding. Durf jezelf te laten zien, je bent het waard!”

 

En uit eigen ervaring weet ik welk verschil het maakt als je jezelf durft te laten zien, dat maakt het leven zoveel leuker. Het heeft 42 jaar geduurd voordat ik mijzelf serieus ben gaan nemen en de echte Danielle laat zien. Niet dat ik er als een slons bij liep (iets met talent 😉) of niet zichtbaar was. Maar dat was de buitenkant, de binnenkant was goed verstopt.  Ik doe nu dingen die ik zelf wil en niet meer om anderen een plezier te doen of om aan de verwachtingen te voldoen. Ik geloof in mijn eigen kunnen en dat ik inderdaad wel wat zinnigs te vertellen heb. En dat ik jou kan helpen met de dingen die ik leuk vind en goed kan.

 

 

Hier sta ik voor

 

Het is mijn missie om jouw zorgen uit handen te nemen en jouw beste versie te ondersteunen met speciaal voor jou ontworpen en op maat gemaakte outfits. Zo help ik jou in het uitdragen van jouw missie zodat we samen de wereld een beetje beter kunnen maken.

 

Mijn kernwaardes zijn kwaliteit, exclusiviteit, integriteit en commitment.

 

Dit betekent voor jou dat ik tot het uiterste ga om met liefde en aandacht de allermooiste outfits voor je te maken van de allerhoogste kwaliteit. Het betekent ook dat mijn adviezen niet gesugarcoat zijn (kleine waarschuwing), maar wel oordeelloos.

 

Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van fairtrade en biologische materialen, voor zowel de door mij gemaakte kleding als mijn eigen garderobe. Persoonlijk vind ik het onacceptabel dat iemand anders voor mijn goedkope kleding betaalt. Ik werk uitsluitend in opdracht en maak niks waar geen vraag naar is.

 

Ben jij toe aan een exclusieve garderobe waarin jij je stijlvol en zelfverzekerd voelt en klaar voor een krachtige en zichtbare persoonlijke presentatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op of kom langs bij één van mijn Cocktails & Couture avonden.