HOW TO WOW COUTURE

BEN JIJ TOE AAN OUTFITS WAARIN JIJ JE STIJLVOL EN ZELFVERZEKERD VOELT?

 

Ben jij klaar voor een krachtige en zichtbare persoonlijke presentatie? Dan ben je aan het juiste adres. Ik ontwerp én maak jouw persoonlijke zakelijke garderobe op maat. Mijn ontwerpen komen niet uit een catalogus, maar worden speciaal voor jou ontworpen en zijn geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, kleur -en stijltype. Dus niet langer door de industrie voorgeschreven outfits, maar kleding die jouw beste versie laat zien.

kleding op maat…

DRAAGT VEEL COMFORTABELER

 

dan confectie waar je aan blijft sjorren. Dus geen gapende broeksband en openstaande blouses meer, maar kleding die van boven tot onder mooi aansluit.

WORDT NIET ONNODIG GEMAAKT

 

terwijl er geen vraag naar is. En, nog belangrijker, maatkleding wordt niet onder erbarmelijke omstandigheden gemaakt door uitgebuite arbeiders.

MAAKT JE SUCCESVOL

 

in de ogen van de ander. Verschillende onderzoeken laten zien dat goed passende kleding een positief effect heeft op je oh zo belangrijke eerste indruk.

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om op haar best eruit te zien. Ik geloof dat het plaatje aan de buitenkant de binnenkant kan versterken. Mijn boodschap aan jou is: “Neem jezelf serieus en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Investeer in jezelf en je kleding. Durf jezelf te laten zien, je bent het waard!

 

Met deze producten help ik jou aan een authentieke persoonlijke presentatie.

COCKTAILS & COUTURE

Ben je niet van de massale netwerkbijeenkomsten? Twijfel je nog of maatkleding iets voor je is? Kom dan eens langs bij mijn Cocktails & Couture Businessborrel.

 

Tijdens dit kleinschalig en intiem netwerkevent waar je gelijkgestemde vrouwen ontmoet en geniet van een lekkere cocktail kom je meer te weten komt over hoe je zorgeloos de deur uit gaat in een geweldige outfit waarmee je een authentiek en zelfbewust beeld neerzet.

 

Deze avond is bewust kleinschalig gehouden zodat er ruimte is voor persoonlijk contact, voorbeelden en het beantwoorden van vragen.

50 euro

[q_button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” icon=”” target=”_self” font_weight=”400″ text_align=”center” text=”tickets” link=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cocktails-couture-businessborrel-44800287867″ color=”#ffffff” background_color=”#464646″ margin=”0px 0px 35px 0px”]

INSTAPPAKKET

Voor de start van jouw garderobe op maat heb ik een mooi instapaanbod voor je. Een maatpak bestaande uit een colbert met een pantalon of rok en een blouse of bestaande uit een colbert en een japon.

 

Dit maatpak is gebaseerd op een complete imago-analyse waarbij we je innerlijk met je uiterlijk en met de gelegenheid matchen. Je krijgt ook een uitgebreide kleurenwaaier en stijlpaspoort. Zo heb je altijd een overzicht van  jouw beste kleuren, vormen en materialen op zakformaat bij de hand.

 

Je krijgt van mij het ontwerp van jouw outfit cadeau.

1600 euro

[q_button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” icon=”” target=”_self” font_weight=”400″ text_align=”center” text=”neem contact op voor meer info” link=”mailto:couture@daniellesteman.nl” color=”#ffffff” background_color=”#464646″ margin=”0px 0px 35px 0px”]

VERVOLG PAKKETTEN

Smaakt het instappakket naar meer? Dan kun je kiezen uit de verschillende pakketten met diverse items op maat waarbij ik garandeer dat je elke dag van de week, het kwartaal of zelfs het hele jaar een andere outfit aan kunt trekken.

 

De precieze samenstelling is afhankelijk van jouw voorkeuren. Binnen een pakket kun je variëren met stoffen en modellen. Maar je krijgt gegarandeerd een samenhangende garderobe met meer combinatie-mogelijkheden dan je voor mogelijk hield.

 

Geen stress ‘s ochtends meer; wat je ook kiest, je zult er op je best uitzien en zelfverzekerd de deur uit gaan.

diverse prijzen

[q_button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” icon=”” target=”_self” font_weight=”400″ text_align=”center” text=”neem contact op voor meer info” link=”mailto:couture@daniellesteman.nl” color=”#ffffff” background_color=”#464646″ margin=”0px 0px 35px 0px”]
werkwijze