Cocktails & Couture

COCKTAILS & COUTURE

upgrade je garderobe van gemiddeld naar geweldig

Kom langs in mijn atelier voor een informele avond vol informatie over persoonlijke presentatie en maatkleding, lekkere drankjes en contact met andere inspirerende dames.

ja, ik ben erbij!

I’m not here to be average, I’m here to be awesome!

 

Geldt dit ook voor jou, maar heb je geen idee welke kleding jou geweldig staat? Of weet je het wel, maar wordt je een beetje verdrietig van het aanbod zakelijke kleding? Of baal je telkens van de matige kwaliteit en die belabberde pasvorm?

 

Heb je al eens overwogen om iets op maat te laten maken, maar twijfel je of dat iets voor jou is?

 

Ook voor zakelijke kleding geldt: jouw persoonlijkheid moet stralen! Het is mijn missie om jouw persoonlijke presentatie te ondersteunen met een op maat gemaakte garderobe. Outfits die jou op het lijf geschreven zijn en waarmee je zorgeloos, stijlvol en zelfverzekerd de deur uit gaat!

 

Ik vertel je graag meer wat maatkleding voor je kan doen tijdens deze gratis en vrijblijvende infoavond.

 

“HOW TO WOW.
A QUALITY THAT IS NEVER OUT OF FASHION”

Na deze avond weet je o.a. hoe je een authentiek en zelfbewust beeld neerzet, hoe het proces van meetlint tot maatpak verloopt, wat de mogelijkheden zijn wat betreft stoffen en modellen en hoe maatkleding zichzelf terugverdient.

ja, dit wil ik niet missen!

Trakteer jezelf op een inspirerende en gezellige avond en ontdek hoe leuk het is om door je eigen garderobe verrast te worden met weer een geweldige combinatie.

 

Geniet van een smakelijke Nojito en reken af met het “ik heb niks om aan te trekken” syndroom.

 

 

Ik zie je graag in mijn atelier!

 

DATA

De Cocktails & Couture sessie vinden elke 2e dinsdag of woensdag van de maand plaats in mijn atelier in Eindhoven. Per sessie is er slechts plaats voor 6 dames, dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Ben je met 4 – 6 geïnteresseerde dames dan kan een Cocktails & Couture sessie ook op afspraak.

 

Voor 2018 zijn de data: 10 januari, 14 februari, 13 maart, 11 april, 8 mei, 13 juni, 11 september, 10 oktober, 13 november en 12 december

ja, ik ben erbij!

Deze avond is geheel gratis en vrijblijvend.