Cocktails & Couture avond voor Sonare

“Allereerst bedankt voor de gastvrijheid gisterenavond. Ik heb het heel gezellig gehad! Erg leuk om je atelier te zien. Heel je huis omgekeerd om van je bedrijf een succes te maken, dat geeft wel aan hoe gedreven je bent. Ik vond het ook heel stoer van je dat je voor ons allemaal een presentatie hebt gegeven, dat is toch best spannend.”

“Dank je wel voor de leuke en inspirerende avond. Ik vond de verbinding onderling heel fijn.”

“Ik was oprecht onder de indruk van de kwaliteit die je biedt in aanpak en afwerking. Je atelier ziet er ook vrolijk en verzorgd uit. Het is vast een hele uitdaging om rond te komen, maar je product / service is goed.”

“Heel erg bedankt voor de goed verzorgde avond en jouw moed om je eerste presentatie op zo’n groep kritische dames los te laten!”

Zomaar een paar reacties op de Cocktails & Couture avond die voor Sonare gehost heb. Daar word je blij van 🙂

 

De Sonare dames werden verwelkomd met een heerlijke cocktail in mijn eigen atelier.

Na de heerlijke warme en koude tapas (supergoed verzorgd door BBQenzo) gaf ik een presentatie over wat maatkleding voor je doet en hoe het proces van meetlint tot maatpak verloopt. Erg leuk om te laten zien wat het ambacht van maatkleding maken inhoudt.

Met het enthousiaste betoog van ambassadeur Margriet over haar jurk op maat kon de avond niet beter afgesloten worden 🙂

[carousel_slide id=’2737′]

 

Wil je ook eens kennis maken met het leukste damesnetwerk van Eindhoven? Kom dan eens langs bij een maandelijkse netwerkavond. Op de website vind je de agenda.

Zelf een keer kennismaken met maatkleding? Ook dat kan. Ik organiseer elke maand een gratis Cocktails & Couture avond in mijn atelier. Zonder tapas weliswaar, maar een lekkere mocktail staat voor je klaar.
Meld je aan op Eventbrite of bel me voor een privé sessie.

 

 

 

Lees ook:

5 Redenen waarom ik maatkleding draag

In de media – Lifestyle Experience

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *