HOW TO WOW ACADEMY

BEN JIJ TOE AAN EEN STIJLVOL EN AUTHENTIEK ZAKELIJK IMAGO?

 

Ben jij klaar voor een krachtige en zichtbare persoonlijke presentatie maar weet je niet precies wat je goed staat en wat bij de gelegenheid past? Dan ben je aan het juiste adres. Ik geef verschillende workshops en trainingen waarin je leert hoe je met de 3 M’s, model, materiaal en motief,  een harmonieus beeld neerzet en je authentieke zelf laat zien.

een authentiek beeld…

MAAKT JE ZELFBEWUSTER

 

waardoor ook je zelfvertrouwen en charisma groeien

LAAT JE KWALITEITEN ZIEN

 

waardoor het veel makkelijker wordt om die ander te overtuigen.

BRENGT JE BOODSCHAP BETER OVER

 

omdat je geloofwaardiger en aantrekkelijker gevonden wordt.

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om op haar best eruit te zien. Ik geloof dat het plaatje aan de buitenkant de binnenkant kan versterken. Mijn boodschap aan jou is: “Neem jezelf serieus en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Investeer in jezelf en je kleding. Durf jezelf te laten zien, je bent het waard!

 

Met deze trainingen help ik jou aan een authentieke persoonlijke presentatie.

DISCOVER YOUR NUMBER 1 COLORS AND STYLES THAT EMPHASIZE YOUR PERSONALITY

Een goede garderobe begint met kennis over welke kleuren en vormen het allerbeste bij je passen. Kleuren die harmoniëren met jouw natuurlijke teint laten je er jonger en stralender uitzien. En de juiste stijl legt de nadruk jouw pluspunten.

 

Een instant boost voor je zelfvertrouwen!

 

Na deze workshop:

 

  • koop je nooit meer kleding die ongedragen achter in je kast belandt
  • houd je tijd over voor andere dingen dan shoppen
  • krijg je meer complimenten dat je er zo goed uitziet

 

Tijdens deze workshop leg ik uit welke invloed van kleur en stijl op je persoonlijke presentatie hebben en kijken we welke kleuren en stijlen jou het beste staan.

 

Daarnaast laat ik je aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien hoe je voor eenheid en samenhang in je garderobe zorgt en ga je hier zelf ook mee aan de slag.

 

Als bonus krijg je een kleurenwaaier en een stijlpaspoort mee naar huis. Zo heb je jouw topkleuren en -stijlen altijd bij de hand.

200 euro p.p*

max. 4 personen

[q_button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” icon=”” target=”_self” font_weight=”400″ text_align=”center” text=”aanmelden” link=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cocktails-couture-36061448764″ color=”#ffffff” background_color=”#464646″ margin=”0px 0px 35px 0px”]

LEARN HOW TO MAKE 5 STAR COMBINATIONS AND MAXIMIZE YOUR WARDROBE

Als je weet welke kleuren en vormen het allerbeste bij je passen kun je nog meer uit je garderobe gaan halen. Afgestemde kleuren maken talloze combinaties mogelijk. En met de juiste accessoires maak je kleding geschikt voor verschillende situaties.

 

Een verdubbelaar voor je garderobe!

 

Na deze masterclass:

 

  • durf je verrassende combinaties te maken
  • word je nog meer verrast door je garderobe
  • kun je met hetzelfde kledingstuk naar een vergadering én een feestje

 

Tijdens deze masterclass leg ik de theorie achter het combineren van kleuren, prints en materialen uit en laat ik je zien hoe je mooie combinaties maakt.

 

Daarnaast laat ik je zien hoe je met hetzelfde kledingstuk diverse looks met verschillende uitstralingen kunt creëren. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag.

 

Als bonus krijg je een aanvulling voor je stijlpaspoort mee. Zo is je stijlpaspoort compleet en kom je altijd met items thuis die perfect te combineren zijn.

80 euro p.p*

max. 6 personen

[q_button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” icon=”” target=”_self” font_weight=”400″ text_align=”center” text=”aanmelden” link=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-learn-how-to-make-5-star-combinations-and-maximize-your-wardrobe-41641823816″ color=”#ffffff” background_color=”#464646″ margin=”0px 0px 35px 0px”]

GET DRESSED TO THE 9S AND MAKE YOUR MESSAGE HEARD

Als je kleding met je uiterlijk én innerlijk overeenkomt, dan zet je een authentiek beeld neer. Met een authentieke uitstraling kom je betrouwbaar en geloofwaardig over. En een sterke persoonlijke presentatie vergroot je zelfvertrouwen.

 

Een impuls voor jou en je business!

 

Na deze training:

 

  • overtuig je de ander met gemak van jouw kwaliteiten
  • stel je in no time de ultieme outfit samen
  • ben je verlost van het keurslijf van de mode-industrie

 

Tijdens deze training vertel ik je alle ins en outs over de 3M’s waarmee je zorgt voor een authentieke en stijlvolle uitstraling en leer ik je hoe je je uitstraling kunt beïnvloeden.

 

We kijken niet alleen wat jouw topkleuren en -stijlen zijn, maar we kijken ook op welke manier deze het beste weergeven wie je werkelijk bent.

 

Deze training is in verschillende vormen te volgen. In een groep, individueel. In kleine stukken verdeeld over een langere tijd of als intensieve eendaagse training.

op aanvraag

[q_button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” icon=”” target=”_self” font_weight=”400″ text_align=”center” text=”meer info” link=”mailto:couture@daniellesteman.nl” color=”#ffffff” background_color=”#464646″ margin=”0px 0px 35px 0px”]

Kom je met meerdere personen, dan krijg je bij de workshop en masterclass de volgende korting:

bij 2 personen: ieder 30%, bij 3 personen: ieder 40% en bij 4 of meer personen: ieder 50%